Industri nyheder

Forskellen mellem 201 rustfri stålplade og 304 rustfri stålplade

2022-12-21
Nu detrustfrit stålprodukter kan ses overalt, forbrugerne identificerer ikke nøje, om de er lavet af rustfrit stål ved køb. Men nogle gange vil vi opdage, at hvorfor ruster gryden i rustfrit stål efter en periode? Rustfri gryde i rustfrit stål er ikke kun smuk, men har også en indflydelse på vores helbred. Her giver vi dig en koncentreret identifikation af rustfrit stål Materiale metode.

201 rustfri stålpladeog304 rustfri stålpladeer rustfri stålplader, der ofte bruges i dagligdagen. Der er ingen forskel på de to udefra, men deres ydeevne og pris er ret forskellige.

Med hensyn til udmattelsesstyrke har 201 rustfri stålplade større hårdhed og sejhed end 304 rustfri stålplade, og 304 rustfri stålplade har bedre udmattelsesbestandighed.

Hvis det er en rustfri stålplade af samme størrelse og tykkelse, vil prisen på 304 rustfri stålplade være højere end for 201, fordi 304 rustfri stålplade er bedre end 201 rustfri stålplade med hensyn til ydeevne og kvalitet.

På grund af det høje manganindhold i 201 rustfrit stål er overfladen lysere, især sort. Ulempen er, at den er let at ruste. Indholdet af krom i 304 rustfrit stål er relativt højt, og overfladen fremstår som magnesia, som ikke er let at ruste.

Vi ved alle, at rustfrit stål ikke er let at ruste, fordi der er et lag kromrigt oxid på overfladen af ​​stålet, som kan beskytte stållegemet. Indholdet af krom og nikkel i 201 rustfrit stål er lavere end 304 rustfrit stål, så med hensyn til rustbestandighed er 304 rustfrit stål bedre end 201 rustfrit stål. Hvis det er i samme udendørs miljø, ruster 304 rustfrit stål ikke efter tre eller fire års brug, mens 201 rustfrit stål lettere ruster.

Sådan identificerer du rustfrit stålmateriale

1. For at identificere rustfri stålplader, der importeres eller bestilles af stålværker, er det generelt kun nødvendigt at kontrollere mærkerne på stålet eller emballagen i henhold til kvalitetscertifikaterne for importen eller stålværkerne. Dette er også en grundlæggende identifikationsmetode.

2. Det overoplagrede rustfrit stålmateriale i samfundet afhænger af længden af ​​den overoplagrede efterslæbstid og kvaliteten af ​​opbevaring. Ved køb af rustfri stålplader eller rustfri stålprodukter kan du også spørge, om produktet er et overlageret rustfrit stålmateriale. Spørg i så fald, hvor lang efterslæbet er, og tag et valg i henhold til det sted, der skal bruges.

3. Fjern oxidlaget på stålet, læg en dråbe vand og gnid det med kobbersulfat. Hvis det ikke ændrer farve efter gnidning, er det generelt rustfrit stål; hvis den bliver lilla, er den ikke-magnetiske stål med højt manganindhold, og den magnetiske er generelt almindeligt stål. eller lavlegeret stål.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept