Industri nyheder

Karakteristika og forskelle mellem varmvalset rustfri stålspole og koldvalset rustfri stålcoil

2022-09-22
Varmvalsede spoler i rustfrit ståler stål, der er blevet opvarmet og valset ved høje temperaturer. Varmvalset stål er ikke særlig stærkt, men det er godt nok til vores brug. Det har god plasticitet og svejsbarhed.
Koldvalset rustfrit stålcoil er et stål, hvori nr. 1 varmvalset stål er yderligere fortyndet til en måltykkelse ved koldbearbejdning såsom koldtrækning, koldbøjning og koldtrækning under normale temperaturforhold. Den har høj styrke, men dårlig sejhed og svejsbarhed og er relativt hård og skør. Den maksimale tykkelse af koldvalsning er under 0,1--8,0MM.

Forskellen mellem varmvalset rustfri stålspole og koldvalset rustfri stålspole:

Koldvalsede stålplader er mere præcise i tykkelsen, glatte og smukke i overfladen og har forskellige overlegne mekaniske egenskaber, især hvad angår bearbejdelighed. Men fordi den koldvalsede råcoil er relativt skør og hård, er den ikke egnet til forarbejdning, så den koldvalsede stålplade skal normalt udglødes, bejdses og overfladeglattes, før den leveres til kunden.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept